Busca per aquí

Powered By Blogger

lunes, 24 de mayo de 2010

Retallada als funcionaris

Les últimes solucions que el president Zapatero ha proposat per a sortir de la crisis passen per la retallada dels salaris dels funcionaris. Evidentment, aquesta proposta no ha estat ben rebuda pels membres d'aquest col·lectiu.

Probablement, molta gent refusi aquesta aportació, que s'ha arribat a definir com a rocambolesca. Realment, hem arribat a un extrem en que qualsevol decisió entorn a les solucions de la crisi pot comportar una gran controversia.

Creieu que podria haver-hi altres solucions? Si s'han de retallar els salaris publics, haurien de començar els propis polítics retallant el seu salari? Jo crec que si existeixen altres solucions que no passen per la retallada de salaris. Per començar, s'han d'eliminar les subvencions per la natalitat, l'anomenat "cheque bebé", que és una de les mesures que ja s'han anunciat. D'altra banda, crec que per sortir de la crisi, s'ha d'estimular el mercat donant comfiança a la ciutadania, donant a conèixer la situació de manera que el ciutadà pugui consumir i que mica en mica es rellanci l'economia. I sí, si s'han de retallar els salaris, que comencin pels salaris dels senyors polítics, que seria un bon primer pas.

No hay comentarios:

Publicar un comentario