Busca per aquí

Powered By Blogger

lunes, 31 de mayo de 2010

El Ibex pierde un 11% en mayo y duplica las caídas de Europa

El títol de l'entrada d'avui és el títol de la noticia principal del diari Expansión. Com bé comprovem diariament, la borsa española cau en picat, es desploma. Duant l'últim mes ha caigut un 11%, el doble de la mitjana europea.

"El peor mes en el conjunto de las bolsas desde febrero de 2009, justo ante del inicio del rally, ha sido especialmente adverso en España. El riesgo país tocó máximos históricos, y el Ibex mínimos anuales en 9.004 puntos. Al cierre de mayo la mejora ha sido reducida. La prima de riesgo bordea los 160 puntos básicos, y después también de la rebaja del rating de Fitch, el Ibex pinchó un 0,7%, y un 10,8% en el mes, el doble que el resto de Europa."

Realment, la situació empitjora i, personalment, no veig la llum al final del túnel, encara que molt polítics sí.

A més, a nivell no tan oficial, també notem aquesta baixada. A la classe de economia de primer de batxillerat del CE Mestral es realitza una activitat on es compren i es venen valor imaginaris de la borsa amb el preu real. Degut a aquesta baixada, les pèrdues s'acumulen, i no sembla que hi hagi manera de guañar un sol euro.

Nosaltres seguirem esperant, doncs poc podem fer ara mateix per la economia. Crec, que només es pot esperar i esperar...

No hay comentarios:

Publicar un comentario